De Oplossing voor Onboarding in de Schoonmaak.

De schoonmaakbranche kent grote uitdagingen bij het onboarden van nieuwe medewerkers.

Het ontbreken van een PC of laptop op de werkvloer en de diversiteit aan nationaliteiten maken dit proces complex en tijdrovend.

Neem het niet van ons aan…

Deze organisaties zijn al overtuigd van de voordelen van E-lia voor onboarding.

Waarom is E-lia een schot in de roos voor schoonmaakmedewerkers?

E-lia gebruikt WhatsApp als communicatiekanaal. Dit kanaal biedt talloze voordelen die het ideaal maken voor de onboarding van schoonmaakmedewerkers.

 

  1. Gemakkelijk toegankelijk: Schoonmaakmedewerkers hebben vaak geen toegang tot een PC of laptop op de werkvloer. WhatsApp werkt eenvoudig op smartphones, die vrijwel iedereen altijd bij zich heeft.
  2. Taaldiversiteit: Met personeel uit verschillende landen is taal vaak een barrière. E-lia maakt het mogelijk om informatie in verschillende talen te verstrekken, zodat iedereen de onboarding in zijn of haar eigen taal kan volgen.
  3. Directe communicatie: WhatsApp biedt een directe en snelle manier van communiceren.
  4. Bekendheid en gebruiksgemak: Veel mensen zijn al vertrouwd met WhatsApp, waardoor er geen extra training nodig is om het platform te gebruiken. Dit verlaagt de drempel voor zowel werkgevers als werknemers.
  5. Multimediale mogelijkheden: Met WhatsApp kun je tekst, video’s, afbeeldingen en documenten delen. Dit maakt het mogelijk om veelzijdige en interactieve onboarding te bieden.

Waarom E-lia?

Tijdsbesparing:

Met het E-lia platform kun je zelf snel content creëren, binnen enkele minuten versturen en direct binnen ons platform monitoren.

Betere retentie:

Onderzoek toont aan dat kleine hoeveelheden informatie makkelijker te onthouden zijn dan grote hoeveelheden. Door de inhoud in kleine stukjes aan te bieden, wordt het leerproces effectiever.

Multi-inzetbaar:

Het E-lia platform richt zich op microlearning, onboarding, werkinstructies en communicatie. Hierdoor is het platform veelzijdig inzetbaar binnen jouw organisatie, allemaal binnen één licentie.

Bespaar kosten:

E-lia helpt aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren binnen het opleidingsbudget door te besparen op verleturen voor lange e-learning of fysieke trainingen.

Wil je E-lia zelf eens testen?

Scan de QR-code of gebruik deze link en start direct zelf een korte demo in WhatsApp om de mogelijkheden van het E-lia platform te testen.

Wil je meer weten?

We informeren je graag verder over de mogelijkheden, laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Waarom E-lia?

  • 85% van de gebruikers bekijkt content binnen 24 uur na ontvangst.
  • 96% geeft de voorkeur aan het gebruik van WhatsApp boven andere kanalen.
  • Het bouwen van een module in E-lia kost gemiddeld slechts 10-15 minuten.
  • Gebruikers voltooien een module gemiddeld binnen 3-6 minuten.
  • Het verzenden van een module kost minder dan 30 seconden.
× Contact