WhatsApp E-learning: Beeldschermwerken

Wat kun je verwachten?

Door een e-learning in behapbare microlearning modules te verdelen, verhogen we het leerrendement van het traject. Deze e-learning is opgedeeld in 4 korte microlearning modules van maximaal 8 tot 10 minuten per keer.

85% van de gebruikers van E-lia opent de content binnen 24 uur. Door het gebruik van WhatsApp kunnen gebruikers de modules altijd en overal bekijken. De momenten waarop de modules bij je eindgebruikers moeten aankomen, stemmen we volledig af op jouw wensen.

E-lia bespaart haar klanten gemiddeld 40%-50% op opleidingskosten. Dit bereiken we door het voorkomen van onnodige verleturen door trainingen en door het hanteren van een kostenefficiënt prijsmodel.

Inhoud:

1. Je huidige werkplek verbeteren | 2. Het afstellen van je werkplek | 3. Optimaal gebruik maken van je werkplek | 4. Afsluitende Zelftest

De Auteur

De WhatsApp e-learning beeldschermwerken is een initiatief van de Arbo Unie in samenwerking met E-lia.

 

Arbo Unie is de arbodienst met focus op preventie, multidisciplinaire aanpak en aantoonbaar resultaat. Arbo Unie bevordert de vitaliteit en gezondheid van werkende mensen en maakt organisaties daarmee succesvoller. Bekijk de website van de Arbo Unie hier.

Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om je verder te informeren en om een demo van de leerlijn te verzorgen.

Alvast goed om te weten:

  • Gebruikers hebben geen nieuwe app of inlog nodig om te starten.
  • De module is beschikbaar vanaf € 19,95.
  • Inclusief overzicht met voortgang & resultaten.
     
× Contact